Zomeraanbieding – 20% korting op massages!

zomeraanbieding

Zomeraanbieding – 20% korting op massages!

Of je nou het hele jaar hebt gewerkt, een parttime baan hebt, studeert, je scriptie hebt geschreven of wat dan ook: het is zomer en je verdient om daarvan te genieten. Natuurlijk verdien je dat het hele jaar door, maar in de zomer éxtra – geniet van het weer en gun jezelf wat relaxation time. Maar hoe ontspan je fysiek én mentaal? Deze verkoelende Ayurvedische massages zorgen voor een stressvrije zomer.

Abhyanga 68,- normale prijs € 85,-

Een ontspannende massage waarbij je lichaam met verkoelende olie zoals pepermunt, eucalyptus, limoen of kokos wordt gemasseerd. Door de massage wordt niet alleen je bloedsomloop gestimuleerd en al je weefsels gevoed maar ook je gewrichten en spieren worden weer soepel. De natuurlijke olie maakt je huid zacht en beschermt je tegen invloeden van buitenaf.

Verkoelende kruidenstempelmassage 68,- normale prijs € 85,-

Een kruidenstempelmassage is een zachte massage. Opgespaarde afvalstoffen komen los. De stempels activeren je stofwisseling en verbeteren je bloedsomloop. Het zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar geeft je ook nieuwe energie en vitaliteit.  Door verkoelende kruiden en olie te gebruiken kan deze massage een verfrissend effect hebben. Denk aan kruiden en olie als pepermunt, neem, kamille, lavendel en eucalyptus.

Aanbieding geldig van 1 juni 2019 tot en met 31 augustus 2019 en zolang er beschikbaarheid is in de agenda.