Behandelingen

Lang consult

(duur anderhalf uur)

€90,-

Tijdens een eerste consult bespreken we wat jouw dosha is. Ook kijken we naar een eventuele onbalans. Dit doen we met een uitgebreide Ayurvedische intake. Met de resultaten stellen we een behandelplan op. Dit is een helder stappenplan op maat met voedingsadviezen, leefstijladviezen en eventuele behandelingen. Het is gebaseerd op jouw persoonlijke leefsituatie, op dit moment. Met dit plan kun jij vervolgens zelf aan de slag. Het vermijden van bepaalde voeding, je inschrijven bij een sport- of yogaschool, dat kan er allemaal bij horen. Het is jouw traject.

LANG CONSULT BOEKEN

Kort consult

(duur 45 minuten)

€45,-

Een kort consult is een follow-up van je behandelplan. Tijdens dit consult kijken we of er iets moet worden bijgesteld. Waar gaat het goed en wat kan nog beter? En om af te stemmen wat jouw volgende stap wordt. Er is ruimte om aan te geven waar je tegenaan loopt in de praktijk. Je krijgt tips en handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

KORT CONSULT BOEKEN

Abhyanga

(duur anderhalf uur)

€85,-

Abhyanga is een ontspannende massage waarbij je lichaam met warme olie wordt gemasseerd. Het stimuleert de bloedsomloop, voedt de weefsels en maakt gewrichten en spieren soepel. De natuurlijke olie maakt je huid zacht en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Lichaam en geest ontspannen volledig. Met een regelmatige massage verhoog je de immuniteit van je lichaam en vertraag je het ouderdomsproces. Abhyanga is een massage voor het hele lichaam, ook hoofd en gezicht worden meegenomen. De behandeling wordt in alle rust gegeven.

ABHYANGA BOEKEN

Pinda Swedana

(één uur en een kwartier)

€85,-

Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd met geurige, warme bundels gevuld met bijvoorbeeld gember en ajowan. Door de warme specerijen en diepe massage reinigt je lichaam van binnenuit. Opgespaarde afvalstoffen komen los. De massage activeert je stofwisseling en verbetert je bloedsomloop. Het zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar geeft je ook nieuwe energie en vitaliteit. Je hele lichaam verzacht en wordt soepeler. Het vermindert rug- en spierpijn, maar ook gewrichtspijnen zoals reumatische aandoeningen en jicht. Hoofd en gezicht worden gemasseerd met een geurige kruidenolie, passend bij jouw dosha-type.

PINDA SWEDANA BOEKEN

Nasya

(duur 15 minuten)

€35,-

Met een Nasya behandeling wordt je gezicht, hoofd en decolleté gemasseerd. Je huid wordt met een warme handdoek verwarmd, waarna een medicinale kruidenolie eerst in het ene, en daarna in het andere neusgat wordt gedruppeld. Deze behandeling opent en reinigt de hoofdholtes. Heb je vaak last van verkoudheid en verstoppingen? Dan is deze behandeling bijzonder effectief.

NASYA BOEKEN

Karna Purana

(duur 15 minuten)

€15,-

Karna Purana wordt altijd samen met een lichaamsmassage gegeven. Na de massage wordt warme olie in je oor gedruppeld totdat de gehele oorgang dicht is. Dit zorgt voor stilte en diepe ontspanning. De behandeling is vooral geschikt bij klachten in het hoofd.. Denk aan duizeligheid en aandoeningen van het zenuwstelsel.

KARNA PURANA BOEKEN

Hart dhara

(duur 20 minuten)

€30,-

Bij de Hart Dhara behandeling wordt met bloem en water een klein bassin gecreëerd op het hartgebied. De warme olie wordt langzaam gegoten, waardoor je aandacht richting je hart gaat. Deze behandeling werkt vaak goed om gevoelens van angst en onrust te verlichten. De verbinding tussen het hoofd (met al je rationele afwegingen) en het hart (waar je gevoelens zijn) herstelt. Hart Dhara balanceert emoties, is goed tegen mentale stress en brengt je terug bij jezelf.

HART DHARA BOEKEN

Spinal dhara

(duur 20 minuten)

€30,-

Bij een Spinal Dhara behandeling wordt van bloem en water een bassin gecreëerd langs de ruggengraat. Een constante stroom warme olie wordt over de ruggengraat gegoten. De zenuwen die langs je ruggengraat lopen ontspannen zich hierdoor. Dit werkt door in je hele lichaam. De warme olie werkt verlichtend bij klachten als stijfheid en gevoelige zenuwen.

SPINAL DHARA BOEKEN

Alle behandelingen zijn los te boeken. Wil je weten welke behandeling jou het meeste oplevert?

KLIK HIER VOOR ADVIES