Behandelingen

Lang consult

€91,50

Tijdens een eerste consult bespreken we wat jij graag anders wil. Ook kijken we naar een eventuele onbalans. Dit doen we met een uitgebreide intake. Met de resultaten stellen we een behandelplan op. Dit is een helder stappenplan op maat met voedingsadviezen, leefstijladviezen en eventuele behandelingen. Het is gebaseerd op jouw persoonlijke leefsituatie, op dit moment. Met dit plan kun jij vervolgens zelf aan de slag. Het vermijden van bepaalde voeding, je inschrijven bij een sport- of yogaschool, dat kan er allemaal bij horen. Het is jouw traject.

LANG CONSULT BOEKEN

Kort consult

€60,-

Een kort consult is een follow-up van je behandelplan. Tijdens dit consult kijken we of er iets moet worden bijgesteld. Waar gaat het goed en wat kan nog beter? En om af te stemmen wat jouw volgende stap wordt. Er is ruimte om aan te geven waar je tegenaan loopt in de praktijk. Je krijgt tips en handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Duur: 45 minuten

KORT CONSULT BOEKEN

Abhyanga

€68,-

Abhyanga is een ontspannende massage waarbij je lichaam met warme olie wordt gemasseerd. Het stimuleert de bloedsomloop, voedt de weefsels en maakt gewrichten en spieren soepel. De natuurlijke olie maakt je huid zacht en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Lichaam en geest ontspannen volledig. Met een regelmatige massage verhoog je de immuniteit van je lichaam en vertraag je het ouderdomsproces.

Duur: 60 minuten

Duur: 90 minuten – inclusief  warme kompressen, gezichts- en decolletémassage met kansa wand en hoofdmassage EUR 93,-

ABHYANGA BOEKEN

Pinda Swedana

€86,50

Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd met geurige, warme bundels gevuld met bijvoorbeeld gember en ajowan. Door de warme specerijen en diepe massage reinigt je lichaam van binnenuit. Opgespaarde afvalstoffen komen los. De massage activeert je stofwisseling en verbetert je bloedsomloop. Het zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar geeft je ook nieuwe energie en vitaliteit. Je hele lichaam verzacht en wordt soepeler. Het vermindert rug- en spierpijn, maar ook gewrichtspijnen zoals reumatische aandoeningen en jicht. Hoofd en gezicht worden gemasseerd met een geurige kruidenolie, passend bij jouw dosha-type.

PINDA SWEDANA BOEKEN

Shirodhara

€60,-

Tijdens een shirodhara behandeling wordt er een constante straal van warme olie zachtjes over je voorhoofd gegoten. Shirodhara werkt super kalmerend en balanceert met name Vata en Pitta dosha. De behandeling brengt een drukke geest tot rust, verkoelt en vermindert stress en overprikkeling. Het helpt je oude herinneringen op te lossen en een diepe innerlijke focus te brengen. Boven alles versterkt shirodhara de verbinding tussen je hoofd en je hart. Hoewel shirodhara als behandeling op zichzelf staat, wordt een groter effect gehaald als ze in combinatie met een abhyanga (lichaamsmassage) wordt gegeven (euro 140,- in combinatie met abhyanga)

SHIRODHARA BOEKEN

feel-good-detox

(persoonlijk programma op maat gemaakt)

v.a. €139,-

Een heldere geest, scherpere focus, een strakker lijf én lekkerder in je vel. Klinkt dat als muziek in je oren? Doe dan een detox. Er zijn drie verschillende vormen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou, jouw leven en jouw behoeftes. Belangrijk om te weten is dat detoxen geen dieet is, maar een kortstondige boost voor je voedingspatroon of leefstijl. Iedere keer als je doucht, was je op de automatische piloot de buitenkant van je lichaam. Toch gek dat we dat nooit voor de binnenkant doen. Met een detox was je de binnenkant van je lijf. Daarom gaat detoxen Ayurveda-style niet over maaltijden overslaan, sapkuren volgen of kleine porties eten. Tijdens een Ayurvedische detox eet je licht verteerbare, voedzame en gezonde maaltijden.

INFORMATIE FEEL-GOOD-DETOX

Hart dhara

€32,50

Bij de Hart Dhara behandeling wordt met bloem en water een klein bassin gecreëerd op het hartgebied. Warme kruidenolie wordt in een langzame, zachte stroom op het sternum gegoten waardoor je aandacht richting je hart gaat. Deze behandeling werkt vaak goed om gevoelens van angst en onrust te verlichten. De verbinding tussen je hoofd (met al je rationele afwegingen) en je hart (waar je gevoelens zijn) herstelt. Hart Dhara balanceert emoties, is goed tegen mentale stress en brengt je terug bij jezelf.

HART DHARA BOEKEN

Spinal dhara

€32,50

Bij een Spinal Dhara behandeling wordt van bloem en water een bassin gecreëerd langs de ruggengraat. Een constante stroom warme olie wordt over de ruggengraat gegoten. De zenuwen die langs je ruggengraat lopen ontspannen zich hierdoor. Dit werkt door in je hele lichaam. De warme olie werkt verlichtend bij klachten als stijfheid en gevoelige zenuwen.

SPINAL DHARA BOEKEN

Alle consulten  en behandelingen zijn gebaseerd op onderstaande vijf natuurgerichte principes.

  1. Energie
  2. Prikkel overdracht
  3. Reiniging & Drainage
  4. Voeding
  5. Bewustwording

Zoals je waarschijnlijk weet is het niet vanzelfsprekend dat je alle gemaakte behandelkosten vergoed krijgt. Hiervoor moeten er afspraken zijn gemaakt tussen de zorgverzekeraar en de praktijk. Hier kun je eenvoudig zien of jouw zorgverzekering recht geeft op een vergoeding.

KLIK HIER VOOR ADVIES

Deelnemer De Gooische PasBoon by Sylvia is aangesloten bij De Gooische Pas. Schaf deze aan en help daarmee Zorg Helden en lokale ondernemers.