Behandelingen

Lang consult

(duur anderhalf uur)

€90,-

Tijdens een eerste consult bespreken we wat jij graag anders wil. Ook kijken we naar een eventuele onbalans. Dit doen we met een uitgebreide intake. Met de resultaten stellen we een behandelplan op. Dit is een helder stappenplan op maat met voedingsadviezen, leefstijladviezen en eventuele behandelingen. Het is gebaseerd op jouw persoonlijke leefsituatie, op dit moment. Met dit plan kun jij vervolgens zelf aan de slag. Het vermijden van bepaalde voeding, je inschrijven bij een sport- of yogaschool, dat kan er allemaal bij horen. Het is jouw traject.

LANG CONSULT BOEKEN

Kort consult

(duur 45 minuten)

€45,-

Een kort consult is een follow-up van je behandelplan. Tijdens dit consult kijken we of er iets moet worden bijgesteld. Waar gaat het goed en wat kan nog beter? En om af te stemmen wat jouw volgende stap wordt. Er is ruimte om aan te geven waar je tegenaan loopt in de praktijk. Je krijgt tips en handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

KORT CONSULT BOEKEN

Abhyanga

(duur anderhalf uur)

€85,-

Abhyanga is een ontspannende massage waarbij je lichaam met warme olie wordt gemasseerd. Het stimuleert de bloedsomloop, voedt de weefsels en maakt gewrichten en spieren soepel. De natuurlijke olie maakt je huid zacht en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Lichaam en geest ontspannen volledig. Met een regelmatige massage verhoog je de immuniteit van je lichaam en vertraag je het ouderdomsproces. Abhyanga is een massage voor het hele lichaam, ook hoofd en gezicht worden meegenomen. De behandeling wordt in alle rust gegeven.

ABHYANGA BOEKEN

Pinda Swedana

(één uur en een kwartier)

€85,-

Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd met geurige, warme bundels gevuld met bijvoorbeeld gember en ajowan. Door de warme specerijen en diepe massage reinigt je lichaam van binnenuit. Opgespaarde afvalstoffen komen los. De massage activeert je stofwisseling en verbetert je bloedsomloop. Het zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar geeft je ook nieuwe energie en vitaliteit. Je hele lichaam verzacht en wordt soepeler. Het vermindert rug- en spierpijn, maar ook gewrichtspijnen zoals reumatische aandoeningen en jicht. Hoofd en gezicht worden gemasseerd met een geurige kruidenolie, passend bij jouw dosha-type.

PINDA SWEDANA BOEKEN

Shirodhara

(duur 30 minuten)

€60,-

Tijdens een shirodhara behandeling wordt er een constante straal van warme olie zachtjes over je voorhoofd gegoten. Shirodhara werkt super kalmerend en balanceert met name Vata en Pitta dosha. De behandeling brengt een drukke geest tot rust, verkoelt en vermindert stress en overprikkeling. Het helpt je oude herinneringen op te lossen en een diepe innerlijke focus te brengen. Boven alles versterkt shirodhara de verbinding tussen je hoofd en je hart. Hoewel shirodhara als behandeling op zichzelf staat, wordt een groter effect gehaald als ze in combinatie met een abhyanga (lichaamsmassage) wordt gegeven (euro 140,- in combinatie met abhyanga)

SHIRODHARA BOEKEN

5-day-feel-good-detox

(persoonlijk vijf dagen programma op maat)

€389,-

Met deze 5-day-feel-good-detox ga je aan de slag om je lichaam en geest een boost te geven met een persoonlijk, op maat gemaakt plan. Je begint je detox met een intake. Daarin kijken we naar wat jouw doel is en hoe je het meeste bereikt. Vervolgens krijg je een menuplan waarin van dag tot dag je recepten staan. Om je verder te ondersteunen krijg je in deze week ook twee massage behandelingen. Speciaal gemaakt om afvalstoffen af te voeren en je een diepe ontspanning te geven. Uiteraard bespreken we na afloop de vervolgstappen. Hoe je je dagelijkse leven weer oppakt. Om te zorgen dat het mooie proces dat je bent begonnen ook maximaal blijvend effect geeft!

5-DAY-FEEL-GOOD-DETOX BOEKEN

Hart dhara

(duur 20 minuten)

€30,-

Bij de Hart Dhara behandeling wordt met bloem en water een klein bassin gecreëerd op het hartgebied. Warme kruidenolie wordt in een langzame, zachte stroom op het sternum gegoten waardoor je aandacht richting je hart gaat. Deze behandeling werkt vaak goed om gevoelens van angst en onrust te verlichten. De verbinding tussen je hoofd (met al je rationele afwegingen) en je hart (waar je gevoelens zijn) herstelt. Hart Dhara balanceert emoties, is goed tegen mentale stress en brengt je terug bij jezelf.

HART DHARA BOEKEN

Spinal dhara

(duur 20 minuten)

€30,-

Bij een Spinal Dhara behandeling wordt van bloem en water een bassin gecreëerd langs de ruggengraat. Een constante stroom warme olie wordt over de ruggengraat gegoten. De zenuwen die langs je ruggengraat lopen ontspannen zich hierdoor. Dit werkt door in je hele lichaam. De warme olie werkt verlichtend bij klachten als stijfheid en gevoelige zenuwen.

SPINAL DHARA BOEKEN

Alle consulten  en behandelingen zijn gebaseerd op onderstaande vijf natuurgerichte principes.

  1. Energie
  2. Prikkel overdracht
  3. Reiniging & Drainage
  4. Voeding
  5. Bewustwording

In de meeste gevallen worden de consulten vergoed via je aanvullende zorgverzekering.

KLIK HIER VOOR ADVIES