massages

Icoon Boon by Sylvia

Ayurvedische Massage

Het is voor veel mensen de meest weldadige vorm van selfcare: een massage. Zachte handen die je vastzittende spieren los masseren. Maar wist je dat een Ayurvedische massage veel verder kijkt dan soepele spieren en een zachte huid? Waar de reguliere massages vooral focussen op het lijf zelf, wordt bij Ayurveda gekeken naar het totale plaatje. Dat maakt deze massage niet alleen de meest volledige vorm van selfcare, maar ook nog eens de meest duurzame; het werkt namelijk door tot in je immuunsysteem.

Een kado voor je lichaam en geest

Een massage is maatwerk. Natuurlijk is ieder lichaam anders, maar ook van binnenuit heeft ieder mens iets anders nodig. Bij Boon by Sylvia kijken we daarom naar waar jij behoefte aan hebt – rebalance, ontspannen, vitaliseren of verjongen. Zo krijg je precies wat jij nodig hebt!

 

De-stress en release

Stress en andere negatieve gevoelens slaan zich op in ons lichaam, zoals op de harde schijf van een computer. Zelfs als stress door hetzelfde veroorzaakt wordt, is onze fysieke en mentale reactie daarop niet voor iedereen gelijk.

Dit betekent ook dat de beste anti-stressmethodes verschillen per persoon. Als je hiernaar kijkt vanuit de eeuwenoude holistische leer van Ayurveda, dan kun je op basis van je mind-body type bepalen wat voor jou het beste werkt – zacht en grondend (vata), in ritmische flow (pitta) of juist vol energie, vastzittende blokkades losmaken (kapha).

Life is to enjoy!

Massage = pure rijkdom!

Je happy, ontspannen en zelfverzekerd voelen. Dat bereik je door zorg en aandacht aan jezelf te schenken. Zo kun je weer opladen. Pure rijkdom, voor je lichaam en je geest!

Food- & Lifestyle consult

€100,-

Tijdens een consult bespreken we wat jij graag anders wil. Ook kijken we naar een eventuele onbalans. Dit doen we met een uitgebreide intake. Met de resultaten stellen we een behandelplan op. Dit is een helder stappenplan op maat met voedingsadviezen, leefstijladviezen en eventuele behandelingen. Het is gebaseerd op jouw persoonlijke leefsituatie, op dit moment. Met dit plan kun jij vervolgens zelf aan de slag. Het vermijden van bepaalde voeding, je inschrijven bij een sport- of yogaschool, dat kan er allemaal bij horen. Het is jouw traject.

CONSULT BOEKEN

Puur Ayurveda Facial

€85,-

Een heerlijk Ayurvedisch gezichts ritueel met state of the art Ayurvedische Shankara producten. Verjongt, herstelt, kalmeert en revitaliseert. Elke behandeling begint met aromatherapie gevolgd door een (diepte) reiniging, warme kompressen en therapeutische gezichtsmassage. Na de uitgebreide gezichtmassage krijg je een hoofdhuid- en voetmassage. Incl. dagverzorging (o.a. serum, vochtinbrengende moisturizer en oogcrème).

Duur: 60 minuten €85,-

Duur: 80 minuten €95,- met kansa wand massage

Duur: 90 minuten €102,- met kansa wand en marma

PUUR AYURVEDA FACIAL BOEKEN

Abhyanga

€99,-

Een zachte, energetische lichaamsmassage op de huid met heerlijk warme Ayurvedische kruidenolie. De vloeiende en ritmische massage met balancerende olie werkt op alle lagen van je lichaam. Een combinatie van strijkingen en drukpunten. De massage haalt spanning uit je spieren, neemt vermoeidheid weg en verhoogt je immuniteit.  Kortom, een behandeling die je hele lichaam in balans brengt en je energiesysteem in evenwicht brengt en voedt.

Duur: 90 miniuten

ABHYANGA BOEKEN

Pinda Swedana

€99,-

Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd met geurige, warme bundels gevuld met bijvoorbeeld gember en ajowan. Door de warme specerijen en diepe massage reinigt je lichaam van binnenuit. Opgespaarde afvalstoffen komen los. De massage activeert je stofwisseling en verbetert je bloedsomloop. Het zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar geeft je ook nieuwe energie en vitaliteit. Je hele lichaam verzacht en wordt soepeler. Het vermindert niet alleen rug- en spierpijn, maar verlicht ook gewrichtspijnen zoals reumatische aandoeningen en jicht.

PINDA SWEDANA BOEKEN

Shirodhara

€90,-

Shirodhara werkt super kalmerend en balanceert met name Vata en Pitta dosha. De behandeling brengt een drukke geest tot rust, verkoelt en vermindert stress en overprikkeling. Het helpt emotionele blokkades op te lossen en geeft een diepe innerlijke focus. Boven alles versterkt shirodhara de verbinding tussen hoofd en hart. Hoewel shirodhara als behandeling op zichzelf staat, wordt een groter effect bereikt in combinatie met een abhyanga (combinatie eur 165,- ipv eur 179,-).

Duur: 50 minuten

SHIRODHARA BOEKEN

feel-good-detox

€149,-

Een heldere geest, scherpe focus, een strakker lijf én lekkerder in je vel. Klinkt dat als muziek in je oren? Doe dan een detox. Er zijn drie verschillende vormen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou, jouw leven en jouw behoeftes past. Belangrijk om te weten is dat detoxen geen dieet is, maar een kortstondige boost voor je voedingspatroon of leefstijl. Iedere keer als je doucht was je de buitenkant van je lichaam. Toch gek dat we dat nooit voor de binnenkant doen. Met een detox was je de binnenkant van je lijf. Daarom gaat detoxen Ayurveda-style niet over maaltijden overslaan, sapkuren volgen of kleine porties eten, maar vooral over licht verteerbare, voedzame en gezonde maaltijden.

INFORMATIE FEEL-GOOD-DETOX

Lypossage

€670,- (10x)

Lypossage is de meest natuurlijke vetreducerende behandeling die er bestaat! Het is een massagetechniek die het teveel aan vocht en vet in onderhuids bindweefsel verwijdert. Hierdoor wordt de huid weer glad, strak en stevig. De huidomvang wordt minder (doorgaans 5-15 cm) en cellulitus verdwijnt helemaal of wordt sterk gereduceerd. Het is geen ontspanningsmassage maar werkt tot diep in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter.

INFORMATIE EN BOEKEN