workshop – ontdek Ayurveda

vrouw met notebook

workshop – ontdek Ayurveda

Wie moet je nog geloven als het aankomt op wat het beste voor jou is? Social media, tijdschriften, de buurvrouw of je moeder? Iedereen lijkt te beweren dat zij het recept voor een gezond leven hebben uitgevonden, maar wat voor de een werkt, werkt niet per se voor de ander. Dat weten we in Ayurveda al duizenden jaren.

Binnen Ayurveda worden verschillende dosha’s (mind-/bodytypes) onderscheiden. Ieder type heeft zijn eigen behoeftes op het gebied van voeding, sport, ontspanning en beweging. Maar wat past nou bij jou? Schrijf je in voor de workshop ‘ONTDEK AYURVEDA’ en leer wat echt voor jou werkt

Wat is het?

Denk je bij het woord Ayurveda meteen: o nee, dat is toch super zweverig? Think again! Ayurveda is een kwestie van meten en van feiten. Het is niet alleen een methode om ziektes te voorkomen en te behandelen, het is een ‘way of life’. Een totaalsysteem om gezond en vitaal te blijven.

Wat leer je?

De workshop ‘Ontdek Ayurveda leert je in 6 avonden wat Ayurveda voor jou kan betekenen. We gaan onder andere in op:

  • Wat Ayurveda is en waar het vandaan komt
  • Wat de verschillende mind/body typen (dosha’s) zijn
  • Welk type jezelf bent en hoe je hierop je leefstijl kan aanpassen
  • Hoe de seizoenen werken en welke invloed je omgeving op je heeft
  • Hoe jij dit allemaal toe kunt passen in je dagelijkse leven!
  • Een super leuke kookworkshop op de laatste avond waarin we alles in de praktijk brengen!

Wat levert het op?

Na afloop weet jij precies hoe je zo kunt leven, dat je helemaal in balans bent. Je gaat naar huis met een praktisch werkboek, heldere adviezen, tips per dosha en natuurlijk lekkere recepten om direct mee aan de slag te gaan.

Ayurveda specialist Sylvia

De cursus wordt gegeven door Ayurveda specialist Sylvia van Enter. In haar praktijk ‘Boon by Sylvia’ helpt zij mensen met uiteenlopende problemen, maar wel met één overeenkomst: een zoektocht naar meer energie, je fit voelen en meer focus. Sinds Sylvia Ayurveda heeft ontdekt, heeft ze meer rust in haar lichaam en hoofd. Dat gunt ze jou ook! Deze cursus is dan ook meer dan investeren in je kennis, het is echt een waardevol cadeau voor jezelf, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

 

Praktisch

Data: dinsdagavond – van 19.30 tot 21.00

20-09/27-09/04-10/11-10/25-10/01-11 (kookworkshop – afwijkende tijden 18.00 tot ong 21.30)

De groepen zijn bewust klein, max 6-8 personen. Dit is omdat ik een ‘veilige’ ruimte wil creëren en alle ruimte wil geven om ook persoonlijke vragen te kunnen stellen. Plus het is dan ook mogelijk om samen met elkaar af te stemmen of de inhoud nog aansluit bij de wensen.

Prijs: 250,- dit is inclusief het werkboek, alle avonden koffie/thee + Ayurvedische hapje, alle recepten én een super leuke kookworkshop!

Locatie: Boon by Sylvia – Hilversum

 

Wil je meer informatie om te weten of dit iets voor je is? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek beantwoord ik graag je vragen!

 

Dit is wat andere deelnemers ervan vonden

“Een leuke goede basiscursus Ayurveda. Stof om mee aan de slag te gaan. Nuchtere handige tips om mee te koken. Inzicht zonder woorden. “

“De cursus vond ik heel goed verzorgd en heb er veel van opgestoken. Mag ook een vervolg op komen?!”

“Een leuke en goede basiscursus om een idee te krijgen wat Ayurveda inhoudt en waar je zeker geïnspireerd van raakt! Een aanrader!”

“Een zeer leerzame, informatieve, praktisch toepasbare cursus. Bij iedere les een hand-out, heel verzorgd. Enthousiaste, deskundige docente!”