Over

Icoon Boon by Sylvia

Achter Boon by Sylvia zit ik: Sylvia van Enter.

Een paar jaar geleden werd ik wakker geschud. Letterlijk.

Mijn wake-up call

Ik leidde mijn leven zoals zo velen. Een commerciële baan, de drukte van een gezin, sociaal leven. Tijd om stil te staan was er niet. Niet echt. Tot mijn wake-up call. Mijn moeder overleed onverwachts, mijn man kreeg een hartaanval. Het besef kwam keihard binnen: het leven is kort. Ik wil doen waar ik plezier in heb. Waar ik energie van krijg. Het was dát moment, dat het zaadje voor Boon by Sylvia is geplant. Het was toegeven aan het feit dat het ideale plaatje dat ik nastreefde helemaal niet zo ideaal was, voor mij. De zoektocht naar rust bracht mij naar Ayurveda. Ik leerde mezelf kennen: welke voeding past bij mij, hoe zit het met mijn invulling van de dag. What makes me tick. Nadat ik zelf rust in mijn lijf en hoofd had gevonden, ben ik mij gaan omscholen tot Ayurvedisch specialist en heb ik me gespecialiseerd in massages en lichaamswerk. Het zaadje dat ik jaren geleden plantte, groeide door en is uitgegroeid tot mijn eigen Ayurvedische praktijk: Boon by Sylvia.

 

Lekker in ons vel

Ik geloof er heilig in dat de wereld een stuk fijner is wanneer we lekker in ons vel zitten. In harmonie met jezelf, met andere mensen en met de dieren en natuur om ons heen. Want dan is er ruimte om jezelf te zijn. Om te ontdekken wie je bent en vooral hoe je dat het beste kunt zijn. Met Boon by Sylvia help ik daarbij. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en toepasbaar. Samen onderzoeken we wat past. Persoonlijk contact, ook na een paar weken, is voor mij een vanzelfsprekendheid.

 

Hoe Ayurveda kan helpen

Sta jij midden in het leven en heb je de uitdaging om alles wat vandaag speelt onder controle te houden? Werk, gezin, sport, sociale leven. Dat is een hele klus. Ayurveda kan daarbij helpen. Boon by Sylvia kan daarbij helpen. Om je nét wat beter in je vel te laten zitten. Om je batterij op te laden. Om je te resetten. Soms gaat het om een kleine aanpassing in leefstijl of voeding. Of een Ayurvedische massage om bijvoobeeld je zenuwgestel te resetten. En soms gaat het roer wel helemaal om. Maar jij staat aan het roer.

 

Benieuwd geworden? Neem gerust contact op. Ik help je graag.

 

"Sylvia is een warm mens die naar jou als geheel kijkt op een hele leuke manier. Een aanrader voor iedereen."

Irene

"Deze cursus heeft mij precies gegeven wat ik gehoopt had. Een goede basis waardoor ik zeker geïnspireerd ben geraakt en ook zeker mee door wil gaan."

Viviënne

"Een leuke goede basiscursus Ayurveda. Stof om mee aan de slag te gaan. Nuchtere, handige tips om mee te koken."

Marleen

"Bij iedere les een hand-out, heel verzorgd. Sylvia is een enthousiaste, deskundige docente!"

Monique