5-day-feel-good-detox

detox

5-day-feel-good-detox

Volgens de Ayurvedische filosofie zijn de lente en de herfst dé tijden om eens goed schoon te maken. Op te ruimen, de ramen open te zetten en een frisse wind binnen te laten! Letterlijk én figuurlijk.

Met deze Ayurvedische 5-day-feel-good-detox ga je aan de slag om je lichaam een boost te geven. Om alles wat je in de afgelopen tijd hebt opgeslagen eens goed onder handen te nemen. Overtollige kilo’s kwijt, meer energie, fit en uitgerust je dag beginnen. Met een kalme focus en een frisse geest. Dát is waar je aan werkt deze 5 dagen.

Hoe werkt het precies?

Het is een plan op maat. Omdat niet iedereen hetzelfde is, heeft niet iedereen hetzelfde nodig! Je begint je detox met een intake. Daarin kijken we naar wat jouw doel is en hoe je het meeste bereikt. Vervolgens krijg je een menuplan waarin van dag tot dag je recepten staan. Niets ingewikkelds, maar makkelijke maaltijden zoals kitchari die je systeem van bínnenuit reinigen terwijl je alles krijgt wat je nodig hebt. Om je verder te ondersteunen krijg je deze week ook twee massage behandelingen. Speciaal om afvalstoffen af te voeren en je een diepe ontspanning te geven. Neem deze week voldoende rust want niet alleen lichamelijke afvalstoffen worden aangepakt, ook emotionele ballast kan los komen. Uiteraard bespreken we na afloop hoe je nu verder gaat. Hoe je je dagelijkse leven weer oppakt. Om te zorgen dat wat je in gang hebt gezet je maximaal effect geeft!

No Excuses!

Geen zorgen, er zijn geen ingewikkelde tochten naar de supermarkt nodig. Je krijgt na je intake een detox-box mee naar huis waarin de meeste Ayurvedische specerijen en ingrediënten inzitten die je deze 5 dagen nodig hebt. Alleen de verse groente haal je zelf!

Dit levert het op…

Een Ayurvedische detox heeft als doel de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Afvalstoffen die je behoorlijk kunnen blokkeren. Dit merk je doordat je je ‘zwaar’ voelt of vaak verkouden bent, last hebt van je darmen, winderigheid, krampen, hooikoorts, vocht vasthoudt, simpelweg geen energie hebt of te vaak moe bent. Met een Ayurvedische detox geef je je systeem de ruimte om zichzelf te resetten. Zodat je dichter bij jezelf komt te staan en je natuurlijke flow vindt!

Een extra steuntje in de rug

Je lichaam regelmatig reinigen is altijd aan te raden. Maar omdat de lente wel écht een goede tijd is geef ik je graag dat extra steuntje in de rug; je investering voor een 5-day-detox-challenge is in april en mei niet EUR 370,- maar EUR 330,-*

*Zolang beschikbaarheid het toelaat