herfst aanbieding – warme olie massage

Herfstbladeren

herfst aanbieding – warme olie massage

Griepvrij en zonder verkoudheid de herfst doorkomen? Zó geef je je immuunsysteem een boost!

Neem een warme olie (Abhyanga) massage! Hoe fijn een massage is heb je vast wel een keer ervaren. Na afloop van zo’n sessie voel je je volledig relaxed. Je spieren zijn ontspannen en de ruis in je hoofd is tot rust gekomen. Abhyanga is een massage techniek waarbij je hele lichaam wordt gemasseerd met heerlijke Ayurvedische kruidenoliën, speciaal voor jouw dosha.

Werk aan je weerstand

Maar weet je dat zo’n massagebehandeling ook je weerstand bevordert?

Zo blijven je spieren en gewrichten soepel. Zeker als je stress ervaart en last hebt van een pijnlijke nek, rug of schouderspieren is het een goede manier om te relaxen en blokkades weg te nemen. Je huid wordt frisser doordat de bloedsomloop verbetert.

Find your focus

Ook je ademhaling verbetert waardoor je meer verse zuurstof inademt. En dat is goed voor je hart en je longen. Tot slot verbetert masseren je concentratievermogen. Je geest wordt rustiger en je focus scherper.

Profiteer nu!

Kortom, wil je je fysieke en mentale gezondheid verbeteren? Je immuunsysteem een boost geven? Boek dan nu een Abhyanga massage en ontvang een GRATIS voetmassage ter waarde van EUR 35,-.

Klik op deze link voor een afspraak of stuur een berichtje!

Geldig tot en met 18 december 2019 en zolang ruimte beschikbaar.