Introductie workshop Ayurveda & Yoga Nidra

self care

Introductie workshop Ayurveda & Yoga Nidra

Kun jij door de bomen het bos nog zien als het aankomt op gezonde leefstijl? Wel of geen suiker, ’s ochtends citroen in heet water en vooral heel veel voedingssupplementen? Laat me je iets verklappen: wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet.

Wat leer je?

In deze workshop leer je in een veilige, kleine groep hoe Ayurveda en Yoga Nidra jou kunnen helpen je balans te vinden óf te herstellen.

Het eerste uur…

gaat Ayurveda coach Sylvia in op:

– wat Ayurveda is en waar de filosofie vandaan komt
– wat de verschillende body/mind types zijn (dosha)
– hoe jij het beste uit Ayurveda kunt halen

in het tweede uur…

begeleidt Yoga Nidra docent Petra van Innerfree je naar een volledige mentale en lichamelijke ontspanning!

Ayurveda, dat is toch dat zweverige gedoe? Absoluut niet! Ayurveda is een voedingsleer van 5000 jaar oud, waar je – juist in deze tijd – veel aan hebt. Wat dacht je van gezonde voeding (écht op jou afgestemd) of het belang van rust? Kom naar de introductie workshop en ontdek het zelf! Ayurveda leefstijl- en voedingscoach Sylvia vertelt je er graag over

Yoga nidra: allerlei actieve en zweverige yoga houdingen? Nee, zeker niet! Yoga Nidra is een rustige en laagdrempelige vorm en biedt je de kans om fysiek, mentaal en emotioneel diep te ontspannen en te herstellen. Alle drukte, stress en zorgen achter je laten: alleen maar ‘zijn’. Gewoon liggend op een mat onder een dekentje, luisterend naar de begeleidende stem en muziek – herstellen en opladen. Wat er gebeurt in jouw lijf en mind? Dat legt Petra je graag uit.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM is het maximaal aantal deelnemers 8.

Doe mee en meld je aan!

Woensdag 2 september 2020 19.30 – 21.30 uur 25,– euro p.p. – VOL

Locatie: Yogastudio Mberg, G.A. Heinzelaan 6 te Muiderberg

 

INSCHRIJVEN

Tags: